مجلس و فناوری

قانون جهش تولید دانش‌بنیان زمینه‌ساز توسعه شرکت‌های خلاق است

یک نماینده مجلس با اشاره به نام‌گذاری سال جدید، تصویب قانون حمایت از تولیدات دانش‌بنیان را نمونه‌ای از هم‌افزایی مجلس و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری خواند.

حسین حق وردی نماینده مردم از حوزه انتخابیه شهریار، قدس و ملارد، در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در اینباره گفت: قابل ذکر است که، مجلس پیش از آنکه رهبر معظم انقلاب سال جدید را به عنوان دانش‌بنیان‌ها مزین کنند، به استقبال این نام‌گذاری رفت. این استقبال در قالب تصویب یک قانون پخته و جامع انجام گرفت که در نهایت به عنوان قانون حمایت از جهش تولیدات دانش‌بنیان توسط شورای نگهبان تایید و ابلاغ شد.

 

وی افزود: آینده کشور بدون توجه به فناری، دانش و توسعه صنعتی و تولیدی، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی بسیار روی این موضوع تاکید دارند. توسعه فناورانه نیز در چهارچوب توسعه شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان، جامه عمل خواهد پوشید. بر این اساس بسیار مهم و حیاتی است که منابع مختلف کشور در راستای حمایت از این شرکت‌ها تجهیزو بسیج شود.

 

حق وردی با اشاره به حوزه‌های مختلف دارای اولویت برای شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان گفت: توسعه پارک‌های علم و فناوری و خانه‌های خلاق، یکی از زیرساخت‌های حیاتی است که می‌تواند جوانان خلاق و فناور را تشویق کند تا بیشتر در این زمینه فعالیت کنند. خود دکتر سورنا ستاری که از نخبگان کشور هستند قول دادند آیین‌نامه‌های لازم برای قانون جهش تولید دانش‌بنیان را تکمیل کنند. امیدوار هستیم این هم‌افزایی میان مجلس و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به انجام خدمات بیشتر به زیست‌بوم نوآوری در کشور منتهی شود.

 

نماینده شهریار، ملارد و قدس، همچنین با اشاره به پتانسیل‌های بالای این سه شهر، بیان کرد: در حال حاضر زمینی در حدوود 50 هکتار به ایجاد پارک علم و فناوری در ملارد تخصیص یافته است، مسئولین محلی نیز نهایت همکاری را در زمینه تخصیص انشعابات و دیوار کشی‌ها و دیگر مسائل به عمل آوردند. در سفر آقای رئیسی به این شهر، ایشان مقرر کردند که اگر دانشگاه علوم پزشکی که متولی پارک است، ظرف دو ماه بحث ساخت پارک را مدیریت نکند، این پارک به معاونت علمی و فناری ریاست‌جمهوری واگذار شود تا این نهاد در نهایت پارک را تکمیل و تحویل دهد.

 

 

//isti.ir/Z2Mu