به مناسبت گرامیداشت هفته دولت؛
63پروژه کشاورزی و 12طرح برقرسانی مازندران باحضور معاون علمیوفناوری رییسجمهوری افتتاح شد
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: شکوفایی خلاقیت استارتاپ ها زمینه ساز حل مشکلات استانی است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: شکوفایی خلاقیت استارتاپ ها زمینه ساز حل مشکلات استانی است.
به گزارش ستاد توسعه فرهنگ علم فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی فناوری رئیس جمهوری سورنا ستاری معاون علمی فناوری رئیس جمهوری در سفر به استان مازندران که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت صورت گرفته، پس از بازدید مرکز نوآوری استان مازندران اظهار کرد: میتوان با استفاده از دانش و فناوری و ظرفیت های بومی استان مازندران به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا کرد .
وی همچنین گفت: استفاده از توانمندیهای بومی استانی برای حل مشکلات این استان اولویتی است که معاونت علمی و فناوری به طور جدی پیگیری میکند تا بتوانید کشاورزی بهتری داشته باشید.
ستاری با اشاره به این موضوع که شورای دانش و فناوری باید در دل موضوع کشاورزی نفوذ کند بیان کرد: با توجه به اینکه بخش عمده ای از اقتصاد این استان کشاورزی است باید توجه ویژه ای به این موضوع شود و همچنین در حوزه شیلات نیز باید فناوری های لازم به کارگرفته شود که با ورود شرکتهای موفق فناوربه این عرصه می توان مشکلات استان را حل کرد .
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین اظهار کرد : شرکت های فناور خصوصی باید مشابه آنچه که در استانهای بزرگ کشور اتفاق افتاده است کسب ثروت کنند و استارتاپ ها توسط جوانان خلاق دانشگاهی شکل گیرد زیرا اغلب این کسب و کار به صورت هفتگی ۱۰ تا ۲۰ درصد رشد دارند .
ستاری درادامه این سفر در نشست خبری با خبرنگاران استان مازندران ابراز کرد: درصورتی که از جوانان از این ظرفیت ها برای حل مشکلات استانی استفاده کنند میتواند برکات فراوانی را به همراه داشته باشد و این موضوع اولویتی است که باید به کمک تمامی ظرفیتهای استانی ترویج پیدا کند .
وی تاکید کرد: به طور مثال سیستم توزیع محصولات کشاورزی می توانند با استفاده از ظرفیت فناورانه این استارتاپ ها ارتقا پیدا کند و رشد محصولات کشاورزی به طور مستقیم وارد بازارهای هدف و بازار فروش شوند بنابراین فناوری ضمن آن که میتواند به رشد هر استان کمک کنند زمینه ساز ایجاد اشتغال و کسب ثروت نیز خواهد بود .
رییس بنیاد ملی نخبگان همچنین بیان کرد : جا دارد از کسانی که به موضوع کسب و کارهای فناوری توجه جدی دارند و به این بلوغ فکری رسیده اند قدردانی شود ، امروزه مراکز نوآوری به عنوان یکی از جذابترین زمینههای سرمایهگذاری شناخته شده اند بنابر این اگر سرمایهگذاری بخش خصوصی در این اصل صورت بگیرد میتواند سودآوری فراوانی را به همراه داشته باشد.
وی در ادامه، در شورای اداری استان مازندران ابراز کرد: در حال حاضرسرمایهگذارانی که تا پیش از این در حوزه هایی چون سیمان ،فولاد و پتروشیمی متمرکز بودند به سمت کسب و کارهای نوپا روی آورده اند مسیر سرمایهگذاری خود را به سوی استارتاپ ها تغییر جهت داده اندواین سرمایهگذاران میتوانند با حمایت از این کسب و کارها و اختصاص بخشی از سهام شرکتها به خود در پای خلاقیت جوانان فعال سرمایه گذاری اولیه خود سود به دست بیاورند.
ستاری افزود: با تحقیق زیست بوم کارآفرینی و نوآوری شاهد ظهور شرکتهایی خواهیم بود که در کمتر از یک سال به صدها میلیون دلار سودآوری میرسند و این استان ظرفیت تحقق چنین اتفاقی را داراست صادرات محصولات دانش بنیان پیچیدگیهای خاص خود را دارد اما معاونت علمی و فناوری با ایجاد کریدور صادرات محصولات دانش بنیان بسته کاملی از موارد لازم برای ورود شرکت ها به این عرصه را از جمله حمایت از استانداردها و جوایز صادراتی ارائه میدهد.
براساس این گزارش معاون علمی فناوری رئیس جمهوری در بازدید از مرکز نوآوری مازندران با دستاوردهای فناورانه ۱۰ استارتاپ مستقر در این مرکز آشنا شد این استارتاپ ها در حوزه های مختلفی همچون زیست فناوری فناوری اطلاعات و ارتباطات رایانش ابری و واقعیت مجازی فعالیت میکنند.
افتتاح چند طرح عمرانی و فناورانه در استان مازندران
ستاری با حضور در شهر بابل طرح اضطراری آبرسانی شهرهای گروه بابل و بابلسر با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، استاندار و مسئولان استانی افتتاح. کرد. با تحقق این طرح آبرسانی زمینه رفع بخشی از نیاز روستاهای بابل و بابلسر به آب شرب فراهم خواهد شد.
وی در ادامه سفر به مازندران با حضور در شهرستان سیمرغ، 63 پروژه بخش کشاورزی این استان را افتتاح کرد. طرح هایی تحت عنوان گسترش اراضی شالیکاری، زه کشی، احداث کانال، ایستگاه های پمپاژ آب و نیز تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری، از جمله طرح هایی بود که معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح کرد. با تحقق این طرح ها، 12 هزار خانوار روستایی از 370 شغل مستقیم ایجاد در طرح های کشاورزی و تولیدی بهره مند می شوند. این طرح ها با اعتباری بالغ بر 42 میلیارد و 320 میلیون تومان، زمینه رفع بخشی از چالش های کشاورزی این استان را در میان مدت فراهم می کند.
12 پروژه حوزه برق رسانی این استان، از جمله افتتاح خط چهارمداره 230 و 63 کیلووات مرکز مازندران از طرح های دیگری بود که با حضوری ستاری در مرکز توزیع برق ساری به بهره برداری رسید. این طرح، با افزایش ظرفیت شبکه توزیع برق رسانی استان، با احداث پست های تقویت خطوط به ارزش 83 میلیارد تومان به تامین پایدار برق در دوران اوج نیاز مصرف و فصول گرما کمک می کند.این پروژه های دوازده گانه شامل سه ویژگی هستند از جمله اینکه برای نخستین بار با استفاده از حریم قبلی اشغال شده توسط خطوط انتقال برق ظرفیت شبکه برق رسانی را تا دو برابر افزایش می دهد. دومین ویژگی این پروژه ها استفاده از هادی های پرظرفیت با فناوری پیشرفته شرکت های داخلی است. به طوری که با بهره گیری از این فناوری ظرفیت هدایت انرژی تا دو برابر افزایش یافته است. بهره مندی از ظرفیت تعامل های بین المللی سومین ویژگی طرح های دوازده گانه استان مازندران است و با مشارکت بانک اکو این پروژه ها به بهره برداری رسیده اند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری را در این سفر که به مناسبت گرامیداشت هفته دولت انجام شد، ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران، علی وطنی معاون توسعه فناوری و اسماعیل قادری فر رییس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، همراهی می کردند.
ارسال به دوستان