معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بازدید از دیریندیرین:
ایجاد محیط مساعد کسب و کار مهم ترین لازمه حمایت شرکت های خلاق فرهنگی است
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بازدید از دیریندیرین:
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بازدید از دیریندیرین:
ایجاد محیط مساعد کسب و کار مهم ترین لازمه حمایت شرکت های خلاق فرهنگی است
معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری گفت: دولت باید محیط کسب و کار را برای شرکتهای دانشبنیان و فناور خلاق فراهم میکند و ضمن ارائه مجوزها روند سختگیریها برای راهاندازی این کسب و کارها کاهش دهد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری در بازدید از استارتاپ پویانمایی دیریندیرین گفت: جوانان خلاق ایرانی نشان دادهاند از یک محیط کوچک و محدود با تکیه به خلاقیت و نوآوری خود ضمن ایجاد اشتغال درآمد میلیاردی کسب کنند و این روند میتواند الگویی مناسب برای دیگر جوانانی باشد که قصد دارند ایدههای نوآورانه و خلاقانه خود را به کسب و کار موفق بدل کنند.
وی افزود: دیریندیرین نمونه موفق یکی از همین کسب و کارهای خلاقانه است که موفق شده با تکیه به خلاقیت و نوآوری خود بیش از 170 نفر را به طور مستقیم مشغول بهکار کند و ضمن درآمد قابل توجه، گام مهمی در مسیر فرهنگسازی بردارد.
رئیس ستاد فناوریهای نرم و هویتساز گفت: امسال برناه حمایت از شرکتهای خلاق و فرهنگی به طور جدیتری ادامه مییابد و اگرچه زمان میبرد تا مانند شرکتهای دانشبنیان به حجم قابل توجهی برسند، اما شرکتهای این حوزهمیتوانند به جایگاه مطلوبی در سپهر اقتصاد دانشبنیان دست یابند.
وی با بیان اینکه مهمترین رسالت دولت ایجاد زیرساختها و رفع موانع قانونی از مسیر شرکتهای دانشبنیان است، اظهار کرد: دولت باید محیط کسب و کار را برای شرکتهای دانشبنیان و فناور خلاق فراهم میکند و ضمن ارائه مجوزها روند سختگیریها برای راهاندازی این کسب و کارها کاهش دهد.
فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان بزرگترین حمایت از ما بوده است
ابوالحسنی، مدیر مجموعه دیریندیرین مهمترین لازمه رونق شرکتهای خلاق را ایجاد فضای مساعد و تسهیل فعالیت این کسب و کارها دانست و گفت: مهمترین کمکی که در این سالها به ما شد حمایت معاونت علمی و فناوری از فرهنگسازی و ترویج اقتصاد دانشبنیان بود و علیرغم اینکه کمک مالی دریافت نکردیم، اما روند کمک به دریافت مجوزها و تسهیل فعالیتها به این کسب و کار کمک کرد و ما استارتاپ دیریندیرین را اولین بار با کمک و حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان شروع کردیم.
وی ادامه داد: دیرین دیرین با میانگین بازدید 8میلیون در فضای مجازی، آشنایی بیش از 80درصد جامعه با این پویانمایی اکنون بیش از 150 میلیارد تومان ارزشگذاری شده و توانسته است گام مهمی در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه بردارد.
در ادامه این بازدید، فرآیند ساخت یکی از قسمتهای مجموعه پویانمایی دیرین دیرین با محوریت اقتصاد دانشبنیان و با حضور معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری، کرمی دبیر ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان، عی درخشی کارگردان، علیمردانی صداپیشه مدیران این استارتاپ و دستاندرکاران این مجموعه انجام شد.
مجموعه پویانمایی دیرین دیرین با کارگردانی و تصویرگری علی درخشی این کارتن به مسائل اجتماعی، سیاسی و اقتصادی پرداخته و نیز میکوشد تا در جهت فرهنگ سازی در زمینه مصرف بهینه و سالم زیستن و ... قدم بردارد. این انیمیشن هم اکنون یکی از پر طرفدارترین انیمیشنهای کوتاه ایرانی است.
ارسال به دوستان