«همهگیری» جذابیت یادگیری در آمریکا را از دانشجویان بینالمللی سلب کرده است
سحر تنجا یک دانشجوی بیست و چهار ساله مقطع کارشناسی ارشد در مدرسه هاروارد کندی آمریکا، همواره ایالات متحده را یک معیار طلایی برای یادگیری میدانست، اما اکنون نگاه دیگری دارد؛ با سخت گیریهای دولت آمریکا نسبت به دانشجویان بینالمللی و دشواریهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، بار سنگینی روی دوش خود احساس میکند و نگران از اخراج است.
داده نما:
شیوع طرحهایی نو
سال تحصیلی 99 را جور دیگری آغاز کردیم. شیوع ویروس کرونا طرحی نو در آموزش کشور در انداخت و زیرساختهای فناوریهای ارتباطات و اطلاعات را به میدان آورد تا سال تحصیلی به صورت آنلاین و برخط برای دانشآموزان و دانشجویان برگزار شود.
پروژه ساخت واحد تولید کاتالیست آغاز شد؛
ستاری: صنعت پتروشیمی روندی رو به رشد دارد
عملیات اجرایی پروژه ساخت «واحد تولید کاتالیست BZN2» در مجتمع پلیمر کرمانشاه با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در استان کرمانشاه آغاز شد.
وبینار تخصصی «توسعه عمرانی پارکهای علم و فناوری» برگزار میشود
پارکهای علم و فناوری بازوی توانمند معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری برای توسعه هر چه بیشتر زیستبوم نوآوری در کشور محسوب میشوند. با توجه به اهمیت این مراکز، وبیناری تخصصی برای «توسعه عمرانی پارکهای علم و فناوری» با حمایت ستاد توسعه فرهنگسازی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و بنیاد توسعه نوآوری و فناوری محمود شیخ زینالدین برگزار میشود.
همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور؛ بیش از یک هزار دانشجوی پسادکتری جذب شدند
آمارها گواه این است که حدود یک هزار و 242 دانشجوی پسادکتری در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور (Connect.isti.ir) مشارکت کردهاند. جمعیتی با توان دانشی بالا که از کشور رفتهاند اما آماده همکاری با ایران هستند.
یک بانوی ایرانی در جمع 40 استاد برتر جوان دنیا قرار گرفت
مریم کوچکینژاد دانشآموخته دانشگاه صنعتی شریف در میان 40 استاد برتر جوان زیر چهل سال در دنیا در رشته مدیریت انتخاب شد. این انتخاب بر اساس رده بندی سایت (Poets & Quants) انجام شد که از معتبرترین سایتهای آنلاین رشته مدیریت در دنیا است.
30 میلیون بازدید؛ کاریکاتوریستها هنرمندانه با کرونا مبارزه کردند
روزهای آخر سال 98 بود که شیوع بیماری کرونا هه کشورها را غافلگیر کرد. یک ویروس ناشناخته از خانوادهای آشنا که درمانی برای آن نبود. روزهایی که با مشکلات سلامتی، اقتصادی و اجتماعی همراه شد و مردم را خانهنشین کرد. اما هنرمندان کشور بیکار ننشستند و با انتشار فراخوانی همه هنرمندان دنیا را به «مسابقه بینالمللی کارتون و کاریکاتور ما کرونا را شکست میدهیم» فراخواندند.
استمرار عملکرد برتر ایران در توسعه فناوری و تولید علم؛ زمینه جهش تولید فراهم است
تازهترین گزارش شاخص جهانی نوآوری نمایانگر حرکت رو به جلوی ایران در مسیر تولید علم است. تعداد منتشرات علمی، آموزش عالی، مالکیت فکری و تولید صنعتی بر این واقعیت گواهند و الزامها برای تحقق جهش تولید و تحقق اقتصاد مقاومتی فراهم شده است.
بزرگترین رویداد اقتصاد دیجتیال به تهران میرسد
مهرماه امسال سالن اجلاس سران میزبان بزرگترین رویداد اقتصاد دیجیتال در کشور است. سالی که به واسطه بروز بیماری کرونا اقدامات و طرحهای دیجیتالی شتاب بیشتری گرفته است، بزرگترین رویداد اقتصاد دیجیتال هم برگزار میشود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این رویداد حمایت کرده است.
ایران در جمع 100 خوشه برتر علم و فناوری جهان قرار گرفت/ تهران در جایگاه نهم
بار دیگر توانمندی علمی و فناورانه ایران نشان داده شد. اینبار در حوزه نوآوری. گزارش 2020 شاخص جهانی نوآوری حرفهای خوبی برای کشورمان دارد. رتبه 9 مناطق (خوشههای) برتر علم و فناوری در کشورهای با درآمد متوسط (در حال توسعه نوظهور) به تهران رسید.