به منظور گسترش فرهنگ ایده پردازی و کارآفرینی برگزار می شود ؛

اولین رویداد ملی کار آفرینی تخصصی در حوزه دریایی

 در راستای سرعت ورود ایده ها به بازار تولید محصولات،  نخستین رویداد ملی کار آفرینی در حوزه دریایی با حمایت ستاد دریایی در شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای گسترش فرهنگ ایده پردازی و کارآفرینی در حوزه دریایی، دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نوشهر در نظر دارد با همکاری ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی، نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، پارک علم و فناوری مازندران و سازمان صنایع دریایی اولین رویداد ملی کار آفرینی دریایی را با محوریت صنایع دریایی، محیط زیست، شیلات و... در مورخه 12 شهریور ماه 95 همزمان با دومین همایش ملی فناوری های دریایی در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) با حضور مدیران ارشد صنایع دریایی کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  برگزار کند.   
از سویی دیگر به منظور گردآوری و تسهیل ارتباطات اضلاع مثلث کارآفرینی (ایده پردازان، سرمایه گذاران، افراد باتجربه و نخبگان علمی) و سرعت ورود ایده ها به بازار تولید محصولات، رویداد های کارآفرینی  در سراسر دنیا و با موضوعات مختلف شکل گرفته اند تا جریان تبدیل ایده به پدیده و در نهایت ورود به بازار را تسهیل و تسریع کند. 
از همه محققين، دانشجويان، صنعتگران و تمامي علاقه مندان  حوزه صنايع دريايي دعوت مي شود تا ايده هاي خود را با حمايت هاي مالي و حضور مستقیم سرمايه گذاران داخلي و خارجي و مدیران صنایع دریایی به طرح هاي صنعتي تبديل کنند.
بهترین ایده ها علاوه بر دریافت جوایز نفیس در اولویت جذب سرمایه گذاری و حمایت برای تبدیل شدن به یک کسب و کار صنعتی قرار خواهد گرفت. اين حمايت ها شامل تسهيلات مالي، بازاريابي محصولات و خدمات توليد شده، حمايت کامل از دانش بنيان شدن تيم ها، ارائه فضاي کاري و اداري و ديگر حمايت هاي مورد نياز است.
لازم به ذکر است جوایز این رویداد شامل تقدیر از ایده های برگزیده و کارآفرنیان برتر توسط ستاد دریایی مورد حمایت قرار خواهد گرفت. مهلت ارسال ایده تا اول مرداد 95 تمدید شده است.
ويژگي هاي شاخصی ایده ها
•    ايده هاي مطرح شده بايد در راستاي توسعه و رونق صنعت دريايي داخلي باشد ,  و ضمن آنکه ایده مطرح شده بايد داراي طرح توجيه اقتصادي مناسبی باشند.

  • ايده مشابهي در داخل کشور قبلا ارائه نشده باشد.
  • ایده مطرح شده بايد داراي طرح توجيه اقتصادي مناسبی باشند.
  • ايده هاي مرتبط با اشتغال زايي و محروميت زدايي در اولويت انتخاب هستند.
  • ايده هاي با فناوری بالا و خدمات نوين داراي امتياز مثبت هستند.
  • حمايت اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها و فعالان بخش خصوصي از ايده ها داراي امتياز مثبت هستند.

•    ایده های دارای نمونه اولیه دارای امتیاز ویژه خواهد بود.


کلمات کلیدی
//isti.ir/Zbga