برگزیدگان هشتمین جشنواره کارآفرینی شریف معرفی شدند

هشتمین جشنواره سراسری کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف( vccup8) که با حمایت ستاد توسعه فرهنگ عام،  فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد،  برگزیدگان خود را شناخت.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  مجید دهبیدی پور  مدیر مرکز رشد کارآفرینی دانشگاه شریف در اختتامیه این رویداد که روز گذشته 6 دی ماه در این دانشگاه برگزار شد، گفت: بسیاری از دانشگاه ها به این موضوع اشاره می کنند  که یکی از دغدغه های ما تبدیل شدن به یک دانشگاه کارآفرین است، اما رکن اساسی و حسابی دانشگاه کارآفرین توجه به آموزش،  پژوهش و تحقیقات است.

وی ادامه داد: وقتی هر دانشگاهی که می خواهد در مسیر کارآفرینی حرکت کند باید آموزش و پژوهش را تقویت و به تحقیقات به عنوان پایه و رکن کلیدی توجه کند.

دهبیدی پور همچنین بیان کرد: یک دانشگاه کارآفرین باید به دانشجوها علاوه بر تئوری های مهندسی، مهارت های نرم را هم آموزش دهد. این نوع مهارت ها به طور معمول در کلاس ها آموزش داده نمی شود.

وی افزود: دانشگاهی که در نظر دارد یک دانشگاه کارآفرین باشد، باید زیرساخت های خود را ارتقا دهد که از جمله آنها مهارت های نرم هستند.  مهارت های نرم شامل تفکر خلاق،  تفکر طراحی،  فن بیان،  اصول مذاکره و غیره می شود که دانشگاه ماموریت دارد به عنوان مهم ترین وظیفه، این مهارت را در دانشجویان ارتقا دهد.

مدیر مرکز رشد کارآفرینی دانشگاه شریف،  همچنین به پایین آوردن هزینه شکست در کسب و کار اشاره کرد و گفت: گام گذاشتن یک دانشجو در مسیر یک کسب و کار جدید که با هزینه خود بتواند طرحی را سرپا نگه دارد و اشتغال ایجاد کند به اندازه کافی با سختی های بسیار مواجه است،  پس باید دانشگاه با ارائه زیرساخت ها و ابزارهایی مناسب هزینه شکست را برای دانشجویان به حداقل برساند.

دهبیدی پور با دعوت از بخش خصوصی در زمینه کارآفرینی دانشگاهی گفت: موضوع کارآفرینی موضوعی نیست که ما به تنهایی قادر به رشد آن باشیم و بخش خصوصی هم باید به ما کمک کند.  امروز درهای دانشگاه شریف بیشتر از هر زمان دیگری به روی بخش خصوصی باز است تا کارآفرینی به عنوان ارزش آفرینی اتفاق بیافتد.

وی همچنین به دانشجویان توصیه کرد منتظر حمایت های دولتی نباشند و افزود : برای کارآفرین بودن قدم اصلی را خود شما خواهید برداشت.

در اختتامیه هشتمین جشنواره سراسری کارآفرینی توسعه کسب و کار شریف 4 گروه ایده و 5گروه طرح کسب و کار موضوعات خود را ارائه کردند و مورد داوری قرار گرفت که به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.  داوران این بخش علی موسوی،  خسرو سلجوقی،  مصطفی نقی پور و رضا رزنوخی بودند.

اختتامیه هشتمین جشنواره سراسری کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف( vccup) با حمایت ستاد توسعه فرهنگ علم،  فناوری و اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دوشنبه 6 دی ماه 1395 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. 

کلمات کلیدی
//isti.ir/Z2xc