رسیدگی نمایندگان به مطالبات مردم با استفاده از ظرفیت خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه سرعت می‌یابد

خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه می‌تواند به نمایندگان مجلس برای رسیدگی به مطالبات مردم کمک کند.

سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون محیط‌ زیست، در هاب رسانه نمایشگاه هم‌ افزا در مصلای امام خمینی (ره)، در مراسم رونمایی از پوستر و فراخوان رویداد مجلس، تحول و نوآوری گفت: دو وظیفه مهم مجلس شورای اسلامی، نظارت و قانون‌گذاری است و نظارت باید جلوتر از قانون‌گذاری حرکت کند تا قانون به هدفی که برای آن تعیین شده، برسد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بهره بردن از خلاقیت و نوآوری در فرآیندهای مجلس را مهم دانست و گفت: استفاده از ظرفیت فناوری‌های به‌روز، نوآوری و صنایع خلاق، کمک مهمی برای نمایندگان مجلس در راستای عمل به این دو وظیفه است.

لزوم بهره گیری از خلاقیت و نوآوری

رفیعی با بیان اهمیت استفاده از ظرفیت خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه گفت: این خانه خلاق و نوآوری می‌تواند به نمایندگان مجلس کمک کند برای اینکه به اهداف و مطالبات مردم رسیدگی کنند.

در ابتدای این مراسم، بابک حمیدیا، رییس خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه، گفت: در حوزه رویکردهای چهارگانه مجلس شورای اسلامی یازدهم، رویدادی با عنوان مجلس، تحول و نوآوری، برنامه‌ریزی شده است. مجلس تلاش دارد تا از ظرفیت‌های نخبگانی و مردمی، بیشترین بهره را ببرد قرار گرفتن چهار رویکرد مردمی‌سازی، کارآمدسازی، شفاف‌سازی و هوشمندسازی به عنوان رویکردهای اصلی این مجلس نشانه‌ی اراده‌ای جدی برای تحول است.

حمیدیا در مورد فراخوان رویداد «مجلس، تحول و نوآوری» گفت: بدون ایجاد فرآیندها و ابزارهای لازم مشارکت در حل مسائل و هم‌آفرینی راه‌حل‌ها ممکن نیست و مردمی‌سازی و مشارکت نخبگان در حد شعار باقی خواهد ماند.

استفاده از زیست‌بوم خلاقیت و نوآوری برای کارآمدسازی

در این مراسم ضمن رونمایی از پوستر و فراخوان رویداد «متن»، از تمامی نخبگان، اندیشه‌ورزان، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، فعالان زیست‌بوم خلاقیت و نوآوری، صاحبان نظران و همه دغدغه‌مندان در سطح جامعه دعوت شد تا ایده‌های خود را در چهار زمینه و رویکرد هوشمندسازی، کارآمدسازی، شفاف‌سازی و مردمی‌سازی مجلس شورای اسلامی، ارائه کنند.

رییس خانه خلاق و نوآوری قوه مقننه با اشاره به اهمیت برگزاری رویداد متن گفت: اگر بتوانیم در ایجاد این تجربه به‌نحوی پایدار توفیق یابیم درواقع زیرساختی ایجاد می‌شود که نظام قانونی و حقوقی کشور به‌مرور نه‌تنها اصلاح شود بلکه خود را برای مواجهه با تحولات پرشتاب جهان امروز و مسائل نوظهور و پیچیده، مهیا و مجهز گرداند.

 حمیدیا با اشاره به محورهای رویداد متن اظهار داشت: در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و اندیشه‌ورزان در محورهای مختلف ناظر به چهار رویکرد فوق به رقابت خواهند پرداخت و درنهایت برگزیده‌ها وارد فرایند شتابدهی و سرمایه‌گذاری خواهند شد تا با عنایت الهی تجربه‌ای نو در سطح یکی از قوای سه‌گانه یعنی قوه مقننه رقم بخورد.

 

علاقه‌مندان برای اطلاع از جزئیات این رویداد، ثبت‌نام و شرکت در پیش‌نشست‌های آتی می‌توانند به آدرس اینجا مراجعه کنند.

 

مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

#

 

کلمات کلیدی
//isti.ir/Z6zu