مجلس و فناوری
مسئولان استانی برنامه عملگرا در حمایت از خلاقها اجرا کنند
یک نماینده مجلس خواستار تدوین برنامه نتیجه محور و عملگرا برای حمایت از شرکتهای خلاق و دانشبنیان در شهرستانها شد.
سیدحمیدرضا کاظمی نماینده مردم از حوزه انتخابیه پلدختر در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در اینباره گفت: باید به این مهم توجه کرد که شرکتهای خلاق، دانشبنیان و فناور، تنها یک هویت حقوقی صرف نیستند، بلکه کانون و کانالی هستند برای تزریق و به جریان انداختن فکر و اندیشه نو به سمت، صنایع، تولید، اقتصاد و دیگر شئون جامعه. از این رو است که مقام معظم رهبری، چند سالی است، تاکید ویژهای روی این شرکتها و شکلگیری اکوسیستم دانشبنیان و خلاق در کشور دارد.
این نماینده مجلس ضمن مهم ارزیابی کردن نامه رهبری به سران قوا برای همگام سازی حمایتها از شرکتهای خلاق و صنایع نرم و خلاق، افزود: شرکتهای خلاق میتوانند اهرمی قوی برای ایجاد جهش در لوکوموتیو توسعه کشور باشند. رهبری هم به خاطر نوآور بودن این شرکتها به حمایت از آنها تاکید دارد و هم به خاطر این موضوع که اکثر بنیانگذاران این شرکتها، غالباً جوان هستند.
نایب رئیس اول کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، همچنین گفت: باید اذعان کرد که حرکت علمی خوبی در کشور آغاز شده و ما در بسیاری از زمینهها جزء کشورهای پیشرو هستیم، با این همه، ظرفیتهای کشور بسیار بیش از اینها است. نمایندگان مردم در جلسات مختلف، حمایت قاطع خود را از شرکتهای خلاق و دانشبنیان ابراز کردهاند، ولی دولت باید یک برنامه عملی، همه جانبه و خروجی محور را در این زمینه پیادهسازی کند.
کاظمی افزود: نباید حمایتها تنها محدود به بخشنامهها باشد و باید از مدیران اجرایی مختلف در استانها و شهرهای کشور مطالبه گری داشت و میزان حمایت آنها از زیستبوم خلاقیت و صنایع نرم و خلاق را سنجید. در واقع باید با توجه به داشتههای هر ناحیه از کشور، برنامهای مدون برای آن ناحیه در زمینه فعالیت شرکتهای خلاق و دانشبنیان تدوین کرد و در نهایت خروجی کار را با اهداف تعیین شدن برآورد کرد و به مدیران متیاز داد.
وی با تاکید توجه به ظرفیتهای گسترده استان لرستان و به ویژه منطقه پلدختر گفت: این ناحیه از کشور دارای صنعت قابل توجه نفت است و شرکتهای خلاق و دانشبنیان میتوانند در حوزههای مختلف، انرژی، معدن ، کشاورزی و گیاهان دارویی در این حوزه فعالیت کنند.
ارسال به دوستان