مجلس و فناوری

6 خانه خلاق و نوآوری در استان سیستان و بلوچستان به رونق ایده‌های نوآورانه کمک می‌کند

یک نماینده مجلس بر حمایت بیش‌تر از شرکت‌های خلاق، نوآور و دانش‌بنیان برای رونق تولیدات و خدمات در این حوزه تأکید کرد.

حسینعلی شهریاری نماینده مردم از حوزه انتخابیه زاهدان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر سران سه قوه مبنی بر حمایت از شرکت‌های خلاق به عنوان چراغ راه این حوزه گفت: مقام معظم رهبری در تبیین سیاست‌های کلان نظام و فرمایشات شان نشان داده‌اند که چه جایگاه فیع و اولویت بالای برای زیست‌بوم شرکت‌های خلاق و اقتصاد دانش‌بنیان و فناور قائل هستند. رشد و توسعه کشور در گروه بالندگی هر چه بیشتر دانشمندان فرهیخته ایرانی و اختراعات و فناوری و دانش بیشتر است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های بالای استان سیستان و بلوچستان گفت: خوشبختانه ما در زاهدان یک پارک علم و فناوری خوبی داریم که از مدیریت توانایی نیز برخوردار است. این خطه از کشور حرف‌های زیادی برای گفتن در زمینه انرژی‌های نو، گردشگری، صیادی، گیاهان دارویی و بخش‌های دیگر دارد. امیداور هستیم شرکت‌های خلاق و نوآوری که در سطح ملی نیز کار می کنند این ظرفیت‌ها را ببینند و فرصت‌های بالقوه آن را برای فعالیت بررسی کنند.

 

ضرورت توجه همه جانبه به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت حمایت و نظارت بر فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق گفت: البته هر پدیده مثبتی و هر اتفاق نیکی، می‌تواند زوائد و استثنائاتی داشته باشد. در کنار خیل عظیم فعالان خلاق و دانش‌بنیان و جوانان پر تلاش، حتماً هستند شرکت‌ها و افرادی که تنها قصد جذب منابع را دارند و نیتی برای انجام فعالیت درست و مثمر ندارند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن تبیین بیش‌تر این مسئله گفت: ما در کمیسیون بهداشت، کمیته‌ای به ریاست یکی از عزیزان عضو تشکیل داده‌ایم. در این کمیته تلاش می‌شود تا ضمن شناسایی نیازهای مختلف حوزه بهداشت و درمان، ارتباط لازم میان این بخش‌ها و شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان ایجاد شود. همچنین سعی داریم که شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق فعال و پویا بررسی و شناسایی شوند و نیازها و مشکلات آنها با مسئولین اجرایی در میان گذاشته شود.

 

شهریاری با اشاره به لزم سیاستگذاری‌های درست برای رشد  تعالی بیشتر شرکت‌های خلاق و نوآور در بخش پزشکی بیان کرد: ایجاد فضای رقابتی سلام، سیاستگذاری مالی بهینه، همگام‌سازی تعرفه‌های مالیاتی و گمرکی برای کمک به این شرکت‌ها و پشتیبانی مناسب از بخش خصوصی واقعی می‌تواند جاده صاف کن رشد بیشتر اکوسیستم خلاقیت و نوآوری در کشور باشد.

 

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZY3u