با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در زاهدان؛
مجتمع فناوری نوگام با 6هزار متر مربع زیر بنا گشایش یافت
مجتمع فناوری نوگام با 6 هزار و 200 متر مربع مساحت در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افتتاح شد تا با استقرار 45 شرکت دانش بنیان و استارتاپی در این مجتمع فعالیت های زیست بوم فناوری شتاب گیرد.
روز خوب برای سیستان و بلوچستان؛ 4 طرح فناورانه افتتاح میشود
صبح امروز سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری وارد استان سیستان و بلوچستان شد تا از روند توسعه زیستبوم فناوری و نوآوری و آخرین دستاوردهای علمی نخبگان و سرآمدان علمی این استان بازدید کند. کلنگزنی کارخانه نوآوری و مجتمع فناوری زاهدان یکی از برنامههای این سفر یک روزه است.
خط تولید تجاری انسولین آغاز به کار کرد / ستاری: فصل جدیدی در بومیسازی داروهای استراتژیک باز شد
خط تولید تجاری انسولین با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به صورت ویدئو کنفرانس رونمایی شد.
فراخوان| تیمهای فناور برای تولید تجهیزات خوانش کیتهای تشخیصی دعوت شدند
یک شتابدهنده با انتشار فراخوانی نسبت به جذب تیمهای فناور حوزه مهندسی اقدام کرده است تا با پرورش ایدهها و نوآوری این تیمها گامی برای طراحی و تولید دستگاهها و تجهیزات خوانش کیتهای تشخیصی برداشته شود.
کرونا قویترمان کرد
پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان
دادهنما: سبدی متنوع از حمایتهای فناورانه
پیشرفتهای علمی دریچههای تازهای را به روی بشر گشودهاند. این روزها با رونق زیست بوم نوآوری و فناوری در کشور شاهد گسترش امید در جامعه هستیم. همانطور که در بحران کرونا دانش بنیانها شگفتی آفریدند و ایران با محصولات و تجهیزات ایران ساخت با این بیماری مقابله کرد.
نمایشی از توانمندی دانشبنیانها؛ محصولات ایرانساخت برای مقابله با کرونا به دیگر کشورها معرفی شد
«جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا» عنوان نمایشگاهی است که سه روز از برگزاری آن میگذرد. نمایشگاهی که در آن توانمندی زیست بوم فناوری و نوآوری در مقابله با ویروس جدید به نمایش در آمده است. نمایندگان تجاری و دیپلماتیک کشورهای گوناگونی از این نمایشگاه و دستاودرهای شرکتهای دانش بنیان بازدید کردند.
دادهنما: بهرهبرداری فناورانه و اقتصادی از شوری
بهره وری و کشاورزی با منابع شور اقدامی است که با توسعه فناوریهای شورورزی محقق میشود. در این حوزه کشت گیاهان شورپسند و تثبیت کانونهای گرد و غبار نیز مد نظر است.
پاسخ به نیازی فناورانه| افراد کمتوان جسمی با محصول ایرانی راه میروند
فناوری اسکلتهای بیرونی به عنوان یکی از فناوریهای پیشرفته و بهروز رباتیک در دنیا شناخته میشود و تاکنون شرکتهای معدودی در آمریکا، ژاپن و رژیم صهیونیستی موفق به تجاریسازی آن شدهاند. اما یک شرکت دانشبنیان ایرانی با کمک توانمندیهای علمی و دانشگاهی موفق به ساخت ربات اسکلت بیرونی پایین تنه اکسوپد (Exoped) برای راه رفتن بیماران دارای ناتوانی جسمی در ناحیه پایین تنه شده است.
دادهنما: هوشمندانه برانیم
سیستم حمل نقل هوشمند به سیستمی گفته میشود که به کمک مجموعهای از اطلاعات، تخصصها و امکانات، کارآیی و ایمنی در سیستم حملونقل را بهبود میدهد. اتفاقی که در دنیا از اوایل دهه 90 میلادی آغاز شد و کشورهای توسعهیافته از همان زمان شروع به مطالعه، طراحی و گسترش این سیستمها کردند.