مجلس و فناوری
فعالیت شرکتهای خلاق در حوزه علوم انسانی اسلامی باید توسعه یابد
به گفته یک نماینده مجلس، در راستای توسعه فعالیت شرکتهای خلاق و دانشبنیان در بخش علوم انسانی اسلامی، در صورت نیاز به قانون جدید، مجلس آماده هر گونه همکاری با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
حسین میرزایی نماینده مردم در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اصفهان و ورزنه با اشاره به اینکه توجه به شرکتهای خلاق و دانشبنیان با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری بر توسعه اقتصاد درونزا، زیستبوم صنایع نرم و خلاق و اقتصاد دانشبنیان، یکی از دغدغههای نمایندگان در مجلس شورای اسلامی است، گفت: این شرکتها از طریق بومیسازی محصولات مورد نیاز کشور بدون نیاز به خارج، برعکس شرکتهای مونتاژی وابسته به واردات، نقشی مهم در توسعه خودکفایی کشور ایفا میکنند.
وی افزود: مزیت مهم شرکتهای خلاق و دانشبنیان در بومیسازی محصولات مهم و دروزا کردن اقتصاد، باعث شده است که دشمنان ایران اسلامی در بسیاری عرصههای اقتصادی و صنعتی ناکام بمانند و موفق به علمی کردن توطئهها نشوند. علیرغم اقدامات مثبت صورت گرفته، با توجه به پتانسیلهای عظیم فرهنگی کشور، به نظر میرسد فضای بسیار زیادی وجود دارد تا بستر کاری شرکتهای خلاق و دانشبنیان هر چه بیشتر دربخش علوم انسانی به ویژه علوم انسانی اسلامی فعال شود.
میرزایی ضمن برشماری ظرفیتهای بالای کشور در حوزه علوم انسانی اسلامی گفت: در این زمینه اگر نیاز به تصویب قوانین حمایتی، باشد، قطعاً نمایندگان مردم همدل و همراه خواهند بود. این امید وجود دارد که در دوران معاونت جدید علمی و فناوری ریاستجمهوری، به این مهم نیز با جدیدت بیشتری پرداخته شود. البته برای بالفعل کردن همه توانمندیهای موجود در حوزه علوم انسانی اسلامی و حوزههای علمیه، باید آسیبشناسی نیز صورت بگیرد.
نماینده مردم اصفهان در ادامه افزود: یکی از آسیبها این است که دستگاههای اجرایی در برخورد با حوزهها، به جای درک و به رسمیت شناختن استانداردهای حوزه، بر استاندردهای مطلوب خود تاکید میکنند. بدون شک، در حوزههای علمیه نیز اشتیاق بسیاری برای توسعه فناوری در جهت، گسترش صنایع نرم و خلاق و فرهنگی وجود دارد و باید از این پتانسیل در راستای رشد و تعالی کشور بهره برد.
ارسال به دوستان