در چارچوب برنامه اقدام مشترك امضا شده بين معاونت علمي و وزارت امور خارجه؛
معاون علمي و فناوري رييسجمهوری با سفراي جديد کشور دیدار کرد
معاون علمي و فناوري رييسجمهوری، با 30 نفر از نمايندگان جمهوری اسلامی ایران كه به تازگی به عنوان سفير يا سركنسول منصوب شدهاند، دیدار کرد..
معاون علمي و فناوري رييسجمهوری، با 30 نفر از نمايندگان جمهوری اسلامی ایران كه به تازگی به عنوان سفير يا سركنسول منصوب شدهاند، دیدار کرد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری شنبه، دوم مردادماه 95 با حضور در مركز آموزش و پژوهشهاي بينالمللي وزارت امور خارجه در نشست مشترك با حدود 30 نفر از نمايندگان كشورمان كه به تازگی به عنوان سفير يا سركنسول منصوب شدهاند، حضور یافت.
ستاري در این دیدار با اشاره به پيشرفتها و ظرفيتهاي جمهوري اسلامي ايران در حوزه علم و فناوري، گفت: زمان تمركز بر منابع طبيعي و سختافزاري به پايان رسيده است و امروزه قدرت كشورها بر مبناي شاخص توسعهيافتگي نيروي انساني و نيروهاي خلاق و كارآفرين سنجيده ميشود.
وی تصریح کرد: پيشرفتهاي چشمگير كشورمان در حوزه فناوريهاي جديد و بخصوص در حوزه فناوري نانو، زيستفناوري و سلولهاي بنيادي به دليل توجه به كارآمدي نيروي انساني و ايجاد اكوسيستم نوآوري بوده است و ابزارهاي قانوني و منابع معاونت علمي در خصوص تعاملات بينالمللي با درنظر گرفتن اين عناصر مهم ميتواند در خدمت نمايندگيهاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از كشور باشد.
در اين جلسه كه با حضور معاون امور بین الملل و تبادل فناوری معاونت علمی به ميزباني و دعوت مركز آموزش و پژوهشهاي بينالمللي وزارت خارجه و به بهانه اعزام 22 نفر سفير و 7 نفر سركنسول جديدالانتصاب وزارت امور خارجه و در چارچوب برنامه اقدام مشترك امضا شده بين معاونت علمي و فناوري رياستجمهوري با وزارت امور خارجه كه در مردادماه 1393 به امضا رسيده است، برگزار شد.
ارسال به دوستان