عبور زیستبوم دانشبنیان از مرزها؛ صادرات تجهیزات مقابله با کرونا «حمایت ویژه» میشود
جلسه کارگزاران صادراتی مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور 30 کارگزار و رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری برگزار شد. در این جلسه بر حمایت ویژه معاونت علمی از صادرات تجهیزات مقابله با کرونا به دیگر کشورها تاکید شد.
در این جلسه، مهدی قلعهنوی رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به توجه ویژه سورنا ستاری به صادرات تجهیزات مقابله با کرونا، گفت: معاون علمی و فناوری شخصا پیگیر توسعه صادرات محصولات و تجهیزات مرتبط با حوزه مقابله با کرونا است.
وی افزود: کرونا فرصت ویژهای برای شرکتهای ایرانی تولیدکننده تجهیزات مورد نیاز برای درمان و مقابله با کرونا است. زیرا در شرایط فعلی کشورهای توسعه یافته به دنبال تامین نیازهای داخلی خود هستند و این یعنی فرصتی بکر و خوب برای شرکتهای ایرانی.
قلعهنوی معتقد است که ایران راه پیشگیری و مبارزه با کرونا را خوب طی کرده و تقریبا نیازهای داخلی تامین شده است. الان زمانی است که باید از ظرفیت و پتانسیل شرکتها برای صادرات این محصولات در دنیا بهره ببریم.
وی ادامه داد: کشورهای زیادی هستند که در شرایط سخت شیوع کرونا خریدار محصولات ایرانی باشند پس باید از این فرصت خوب برای توسعه صادرات و پاسخ به برخی ضایعات و ضررهای مالی شرکت ها استفاده کنیم.
رییس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه در حال حاضر 10 کشور به صورت قطعی خریدار این محصولات ایرانی هستند، گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایتی ویژه از صادرکنندگان این محصولات به دیگر کشورها میکند.
وی خطاب به کارگزاران صادراتی، گفت: از شما می خواهم در یک تعامل سازنده با هم راهها و نیازهای ارسال و صادرات محصولات مبارزه با بیماری کرونا را به هم و به ما معرفی کنید تا بتوانیم از این فرصت برای توسعه صادرات کشور بهره ببریم.
قلعهنوی در ادامه بیان کرد: یک اراده دولتی برای حمایت از صادرات محصولات مبارزه با کرونا در کشور شکل گرفته است که امیدوارم از این فرصت به شکلی درست و به جا استفاده کنیم تا زیانهای مالی که کرونا به کشور وارد کرده است را تا حدودی رفع کنیم.
در ادامه این نشست، نمایندگان کارگزاریهای صادراتی، مشکلات و نواقص موجود در توسعه صادرات را مطرح کردند و بر شبکهسازی خدمات ارائه شده در این حوزه، همافزایی ظرفیتها، توانمندسازی شرکتهای صادراتی و حمایت از شکلگیری یک برند مشترک از محصولات ایرانی در کشورهای هدف تاکید کردند.
گزارش از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
ارسال به دوستان