ستاری در بازدید از سیزدهمین روبوکاپ ایران:

با فرهنگ‌سازی زمینه‌ جذب فناوری‌ها توسط صنعت فراهم خواهد شد

به اعتقاد معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش به نقش فناوری میتواند راه را برای جذب فناوری توسط صنعت هموار کند.

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در بازدید از «سیزدهمین مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران»،که با حمایت معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری درحال برگزاری است  با اشاره به حرکت دانش وصنعت رباتیک ایران به سوی تجاری‌سازی با ورود استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به این عرصه گفت: مهم‌ترین لازمه توسعه فناوری و صنعت رباتیک کشور پیوند این عرصه با تجاری‌سازی است و ورود استارتاپ‌ها وشرکت‌های دانش‌بنیان می‌تواند زمینه‌ساز تجاری سازی دستاوردهای فناورانه این حوزه شود.

ریس ستاد توسعه فرهنگ دانش بنیان با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی، اظهار کرد: مهم‌ترین لازمه توسعه فناوری این حوزه، حمایت از جوانان خلاق فعال در این حوزه و زیست بوم کارفرینی  است و باید رویکردها نسبت به حمایت از فناوران این حوزه تغییر کند.

توانمندی نیروی انسانی خلاق راه توسعه رباتیک ایران

رئیس بنیاد ملی نخبگان، توسعه رقابت‌های فناورانه در این عرصه را زمینه ساز توجه نگاه ها به سوی توانمندی ها و ظرفیت های جوانان خلاق کشور در این عرصه دانست و افزود: باید در این رقابت‌ها توسعه رباتیک دیده شود چرا که کشور نیروهای انسانی جوان و خوبی دارد و باید این افراد وارد بخش‌های صنعتی شوند.

وی با بیان این‌که مهم‌ترین لازمه تغییر رویکرد و اصلاح فرهنگ در این حوزه، شکل گرفتن زیست بوم فناوری و نوآوری است، اظهار کرد: اقتصاد دانش‌بنیان مستلزم شکل‌گیری زیست‌بوم فناوری کارآفرینی است و رشد روزافزون استارتاپ‌ها و شرکت های دانس‌بنیان نشان می‌دهد این زیست بوم در حال شکل گیری و بلوغ است

 

ضرورت توجه به رشد استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان خدماتی

معاون علمی و فناوری به ضرورت توسعه کسب و کارهای فناورانه خدماتی اشاره کرد و افزود: بسیاری از استارتاپ‌های موفق دنیا در حوزه خدمات فعال هستند و ورود به حوزه کسب و کارهای فناورانه و تولید ی فناور، مستلزم توسعه این کسب و کارها است.

وی ادامه داد:  پیوند میان ایده های فناورانه و بازار رقابت مهم ترین چالش کسب و کارهای دانش بنیان خدماتی است و در این راستا، استارتاپ‌های خدماتی می‌توانند در این زمینه نقش مهمی ایفا کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری، ایجاد زمینه بروز توانمندی‌های فناوران جوان کشور در حوزه رباتیک رای یکی از ویژگی های مسابقات بین المللی روبوکاپ دانست و گفت: رقابت‌ها هر سال بهتر از سال قبل برگزار می‌شود که این امر را می‌توان از رشد تیم‌های شرکت‌کننده در این رقابت‌ها مشاهده کرد.

وی ادامه داد این مسابقات 800 تیم ثبت‌نام کرده‌اند این در حالی است که با هزینه بخش خصوصی توانمندی های خود رابه محصول بدل کرده اند و برای تسریع این روند باید  حمایت های لازم صورت بگیرد.

ایران‌ساخت در خدمت فرهنگ‌سازی فناوری و نوآوری

ریس شورای سیاستگذاری جشنواره فرهنگی هنری ایران ساخت ،با اشاره به  نام‌گذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان حمایت از کالای ایرانی این مهم  را فرصت ارزشمندی برای فرهنگ‌سازی ورود فناوری به صنعت دانست و گفت: در همین راستا معاونت دومین دوره جشنواره ملی فرهنگی و هنری ایران ساخت را با هدف جریان سازی وایجااد زمینه ای است تا با ترویج و فرهنگ سازی حمایت از کالای مرغوب ایرانی، راه را برای حمایت و رشد فناوری ‌های ایرانی وبا شعار فناوری ایرانی و کسب وکار ایرانی  هموار کند.

رقابت بیش از 478 تیم در سیزدهمین روبوکاپ ایران

بر اساس این گزارش، 

این مسابقات از 16 تا 18 فروردین ماه سال جاری،  در سالن های 6، 7، 8، 9، 10، 11 و 27 نمایشگاه بین المللی تهران با حضور 478 تیم پذیرفته شده برگزار می شود. این تعداد تیم از بین 780 تیم ثبت نام شده، برگزیده و منتخب شرکت در مسابقات شدند که 38 تیم خارجی از کشورهای آلمان، آمریکا، چین، فرانسه، هلند، انگلستان، ترکیه، پرو، هندوستان، سنگاپور و کره جنوبی در این مسابقات حضور دارند.

در این دوره از مسابقات، در مجموع 132 تیم در بخش دانشجویی، 193 تیم در بخش دانش آموزی، 93 تیم در بخش کاربردی و 60 تیم در بخش شبیه سازی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

در این بازدید رنجبر معاون پژوهشی دانشگاه ازاد موسی خانی دبیر نمایشگاه قادرفر و پرویزکرمی دبیرکل جشنواره ملی فرهنگی هنری ایران ساخت وجمعی از مسولین دانشگاه ازاد ستاری را همراهی کردند

پایان پیام/24

کلمات کلیدی
//isti.ir/Zgug