رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس:

رشد اقتصاد بومی و ملی نیازمند آگاهی مردم از تولیدات دانش‌بنیان داخلی است

رییس کمسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر آگاه سازی مردم از کالای ایرانی گفت: کمک به اقتصاد بومی و ملی و رشد آن، در گرو آگاه سازی ملی از تولیدات و محصولات دانش بنیان ساخت ایران است.

رییس کمسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر آگاه سازی مردم از کالای ایرانی گفت:  کمک به اقتصاد بومی و ملی و رشد آن، در گرو آگاه سازی ملی از تولیدات و محصولات دانش بنیان ساخت ایران است.
به گزارش ستاد خبری جشنواره "ایران ساخت"، علی‌محمد شاعری رییس کمسیون کشاورزی مجلس با تاکید بر موضوع فرهنگ سازی در راستای شناخت کالای داخلی گفت: خوشبختانه کالای ایرانی در بسیاری از صنایع از کیفیت بالاتری نسبت به کالای خارجی برخوردار است اما به دلیل عدم شناخت مردم از کیفیت تولیدات داخل مردم ترجیح میدهند کالای خارجی را جایگزین سبد روزانه خود کنند، از این رو به منظور رهایی از مصرف گرایی نیازمند آگاه سازی در سطح ملی هستیم.


شاعری با تاکید بر اینکه مردم نیازمند کسب حجم وسیعی از اطلاعات در راستای کالای دانش بنیان داخلی هستند بیان کرد: جای کار در این خصوص بسیار زیاد است و مردم میبایست طلاعات کامل و جامع تری نسبت به کالای ایرانی پیدا کنند.
رییس کمسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی با بیان اینکه کالای ایرانی در حوزه مواد غذایی و کشاورزی در کشور در مقایسه به کالای خارجی از کیفیت بالایی برخوردار است گفت: محصولاتی از جمله برنج، خرما، کشمش از مرغوب ترین محصولات تولید داخل هستند که در مقایسه با کالای خارجی از مرغوبیت بالاتری برخوردارند و ضمن رعایت استانداردهای بین المللی مراقبت های لازم در فرایند تولید در آن رعایت می شود.


وی برنج ایرانی را ایرانی باکیفیت ترین برنج دنیا خواند و گفت:  با توجه به تولید برنج ایرانی  ضرورتی ندارد که ما برنج خارجی استفاده کنیم چرا که محصولات خارجی ضمن آنکه ممکن است از آلودگیهایی برخوردار باشد  از قیمت بالایی برخوردار است ولی در مقاسیه  برنج ایرانی برنجی است با کیفیت خوب رعایت استانداردهای بین المللی قیمت آن نیز مناسب است.


شاعری با اشاره به اهمیت برپایی جشنواره ملی فرهنگی هنری " ایران ساخت"  گفت: نقش رسانه های ملی و شبکه های مجازی از اهمیت بسیاری برخوردار است و در کنار آن معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری میتواند با در دست گیری بخش مهمی از کار مردم را به شناخت کالای دانش بنیان ایرانی آگاه سازد. جشنواره «ایران ساخت» نیز بر همین مبنا آغاز به کار کرده است که امیدوارم به اهداف مورد نظر برگزاری اش دست یابد. 


وی افزود: از سوی دیگر باید همپای فرهنگ سازی به کنترل واردات کالاهای خارجی بپردازیم و با برخورد با کالای قاچاق و همچنین وضع تعرفه های سنگین محیط را  طوری آماده سازیم تا جایی برای ورود کالای خارجی نباشد.
رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس از تولید 4 میلیون هفتصد هزار تن مرکبات در داخل خبر داد و گفت:  خوشبختانه در حوزه مرکبات تولیدات خوبی داشته ایم و مصرف کننده نیازی به مصرف کالای خارجی ندارد ولی تنها نباید به کنترل واردات متمرکز شویم بلکه  با تصویب مشوق های صادراتی تولید کننده ها را حمایت کنیم.


جشنواره ملی فرهنگی هنری «ایران ساخت» با اهداف «جریان سازی و تولید محتوا برای فضای مجازی مرتبط با چرخه تجاری سازی، کارآفرینی و اقتصاد دانش بنیان»، «حمایت از خدمات و تولیدات دانش بنیان ساخت ایران»، «ساماندهی واردات بی‌رویه و ارج نهادن به کالاها و محصولات ایرانی با کیفیت» و همچنین «کمک به برجسته سازی (نشان تجاری) کالاهای مرغوب ایرانی»، در بخش ادبیات، هنرهای تجسمی، رسانه های دیداری و شنیداری، رسانه های دیجیتال و ایده بازار به همت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری و به دبیر کلی پرویز کرمی و با شعار «فناوری ایرانی، کسب و کار ایرانی» از 16 تا 18 دی‌ماه سال جاری برپا می‌شود.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جشنواره ملی فرهنگی هنری «ایران ساخت» به وب‌سایت www.iransaakht.ir  مراجعه کنند.
پایان پیام/32

کلمات کلیدی
//isti.ir/ZGsc