با هدف بازدید از پروژه در حال ساخت پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویر احمد؛
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به گچساران سفر کرد
با هدف بازدید از پروژه در حال ساخت پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویر احمد؛
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری صبح امروز به گچساران سفر و از پروژههای علم و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح امروزبه همراه غلامرضا تاجگردون نماینده محترم مجلس شورای اسلامی به گچساران سفر کرد و پس ازحضور درگلزار شهدای این شهرو ادای احترام به مقام شامخ شهدا در جلسهای با حضور دانشگاهیان، مسوولان نفت و نخبگان صنعتی استان کهگیلویه و بویر احمد و شهرستان گچساران شرکت کرد.
با توجه به اینکه ساخت پارک علم و فناوری در استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان گچساران به دلیل تاثیر این پارک بر اشتغالزایی استان، همواره یکی از دغدغههای مردم گچساران و باشت است، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این سفر یک روزه از پروژه در حال ساخت پارک علم و فناوری این استان نیز بازدید کرد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در بازدید از پروژه ساخت پارک علم و فناوری استان کهگیلویه و بویر احمد، با مهم خواندن ساخت پارک علم و فناوری استان، گفت: با توجه به اینکه ساخت پارک و علم و فناوری در اشتغالزایی استان نقش بسزایی دارد، امیدوارم هر چه زودتر این پروژه به اتمام برسد.
ستاری خطاب به مسئولین استانی حاضر در این جلسه، تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویر احمد تنها استانی است که پارک علم و فناوری ندارد و مردم وفناوران استان ۱۰ سال است که منتظر ساخت این پارک هستند. اگر ارادهای نیست، بگویید تا مردم تکلیف خود را بدانند.
وی معتقد است؛ حمایتهای دولت از شرکتهای دانش بنیان ریسک سرمایه گذاری در این شرکتها را کاهش داده است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری متوسط رشد در شرکتهای دانش بنیان در سطح جهان هفتهای 10 درصد عنوان کرد و افزود: در صورتی که کشوری این رشد را نداشته باشد در داخل آن کشور قطعا مشکلاتی ایجاد شده است.
ستاری در ادامه اظهار کرد: توسعه پارکهای علم و فناوری در کشور از مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم بوده است.
به گفته وی، عمده جوانان زیر 30 سال در پارکهای علم و فناوری کشور مشغول به فعالیت هستند.
رییس بنیاد ملی نخبگان در حین حال اظهار کرد: در صورتی که صنایع تبدیلی در استان کهگیلویه و بویر احمد راه اندازی شود این استان رشد خواهد کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاهها مبدأ تحرک و پویایی در حوزهها مختلف هستند گفت: با ایجاد بسترهای مناسب میتوان برای بیش از 6 هزار دانشجوی شهرستان گچساران شغل ایجاد کرد.
ستاری با بیان اینکه دانشگاهها نباید متکی به شهریه باشند افزود: 60 تا 70 درصد بودجه دانشگاهها باید از محل فروش فناوری تأمین شود.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به نقش بخش خصوصی در کارهای پژوهشی گفت: نوآوری با توانمندی بخش خصوصی ایجاد می شود.
ستاری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «ارائه تسهیلات با سود پایین» و ارائه معافیت های مالیاتی و گمرکی از جمله خدماتی است که معاون علمی برای شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویر احمد در حوزه نفت، گاز و گیاهان دارویی دارای ظرفیتهای بسیار مناسبی است استفاده از این ظرفیت ها را ضروری عنوان کرد.
در ادامه این نشست، حسن نوروزی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی مرکز نوآوری و توسعه فن آوری حوزه انرژی (نفت و گاز) در گچساران خبر داد.
وی افزود: مرکز نوآوری و توسعه فن آوری حوزه انرژی (نفت و گاز) براساس تفاهم منعقد شده با یک شرکت صنعتی در شهرستان نفتخیز گچساران دایر خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد افزود: ایجاد چنین مرکزی به دلیل قابلیت شهرستان گچساران که 20 درصد از تولید نفت کشور را دارد ضروری است.
نوروزی همچنین تصریح کرد: نیروهای انسانی توانمند، آزمایشگاههای مجهز و ذخایر عظیم نفت و گاز بهعنوان زیرساختهای اصلی مرکز نو آوری و توسعه فن آوری در گچساران فراهم است.
وی شکل گیری 50 واحد نو آوری و چهار شرکت دانش بنیان را از اقدامات انجام گرفته 2 ساله در استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه فن آوری برشمرد.
شرکت در نشست نخبگان صنعتی و دانشگاههای کهگیلویه و بویر احمد و بازید از نمایشگاه دستاوردهای نخبگان گچساران از جمله برنامههای معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر یک روزه به گچساران بود.
ارسال به دوستان