در دومین نشست از سلسله نشستهای هم اندیشی سفیران مصطفی (ص) با حضور بیش از ۱۳۰ نفر از دانشجویان جهان اسلام در پارک فناوری پردیس معاونت علمی برگزار شد، دانشجویان ضمن ارائه راهکارهای مختلف پیشرفت علمی و فناوری جهان اسلام بر تشکیل شبکهای از دانشجویان علاقهمند از کشورهای مختلف در راستای تجمیع نظرات و شبکهسازی در این زمینه به اجماع رسیدند.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشست هماندیشی سفیران مصطفی (ص) با دانشجویان جهان اسلام با حضور ۱۳۳ نفر از دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاههای کشور از کشورهای عراق، افغانستان، سوریه، تاجیکستان، لبنان، سنگال، اندونزی، تونس، نیجریه، پاکستان، هند، اتیوپی، غنا، آلمان، تانزانیا، مالزی و بحرین در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد.
در این نشست، دانشجویان از نمایشگاههای پارک فناوری پردیس بازدید کردند و نشستی تحت عنوان همفکری برای پیشرفت همراه با پرسش و پاسخ تشکیل شد که در آن، دانشجویان به بررسی چگونگی بهبود تعاملها و همکاری با دانشگاه و مراکز علمی کشورهای اسلامی پرداختند.
در دومین نشست از سلسله نشستهای هم اندیشی سفیران مصطفی (ص) همفکری دانشجویان ضمن ارائه راهکارهای مختلف پیشرفت علمی و فناوری جهان اسلام بر تشکیل شبکهای از دانشجویان علاقهمند از کشورهای مختلف در راستای تجمیع نظرات و شبکهسازی در این زمینه به اجماع رسیدند.
سلسله نشستهای سفیران مصطفی (ص) با اهدافی همچون آشنایی بیشتر جامعه علمی با فعالیتهای جایزه مصطفی (ص) و توسعه علم و فناوری در جهان اسلام، بررسی راهکارهای بهرهبرداری مؤثر از شبکه علمی دانشمندان جهان اسلام توسط مجامع علمی و ایجاد ارتباط دانشپژوهان جوان و دانشجویان مجامع علمی با دانشمندان برجسته جهان اسلام برگزار میشود.
جایزه مصطفی (ص)، نشان عالی علم و فناوری جهان اسلام است که هر دو سال یکبار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا میشود. جایزه مصطفی (ص) با شناسایی، معرفی و تقدیر شایسته از برترینهای علم و فناوری در جهان اسلام، علمآموزی و پژوهش را در جوامع اسلامی ترویج و تشویق میکند.
بر اساس سند اجرایی جایزه پیامبر اعظم، سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری) رییس شورای سیاستگذاری و مهدی صفاری نیا (رییس پارک فناوری پردیس معاونت علمی) دبیر شورای سیاستگذاری این جایزه است.
//isti.ir/ZYGe
ارسال به دوستان