رویداد استارتاپی صنعت توانبخشی برگزار شد و توانیابان به عرصه کارآفرینی گام گذاشتند
دومین رویداد استارتاپی فناوری توانبخشی کشور با هدف حمایت از طرحها و ایدههای علاقمندان به تجهیزات توانبخشی برگزار شد.
رویدادی که زمینه را برای تبدیل ایدههای نوآورانه به محصولات و خدماتی برای زندگی بهتر توانیابان فراهم کرده است. در این رویداد استارتاپی صنعت توانبخشی که با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دو روز و به صورت مجازی برگزار شد، مشارکت کنندگان از 15 شهر مختلف کشور در آن صنعت توانبخشی حضور یافتند.
همچنین ایدهها در حوزه توانبخشی در این رویداد، در دو بخش دریافت نیاز و دریافت ایده مورد بررسی قرار گرفت و صاحبان ایده برای حضور در این رویداد استارتاپی، نیازها و ایدهها در حوزه توانیابان را در قالب یک ویدئوی سه دقیقهای تهیه و ارسال کردند. در مجموع 87 ایده ارسالی شامل ویدئوهای 3 دقیقه ای به دبیرخانه این رویداد ارسال شد و 114 نفر در این دوره مشارکت داشتند.
نکته آنکه از میان این تعداد 17 مشارکت کننده جزو توانیابان بودند. در این رویداد استارتاپی صنعت توانبخشی پس از دریافت ویدئوها و داوری آنها، برگزیدگان به رویداد اصلی راه یافته و برترینها تقدیر شدند. ایدههای برگزیده نیز حمایتهای منتورینگ، شتابدهی، سرمایهگذاری و تجاریسازی برخوردار میشوند. 15 ایده برگزیده، ضمن حضور در یک رقابت دوروزه، از حمایتهای پیشبینی شده برخوردار خواهند شد.
رویداد استارتاپی صنعت توانبخشی، به همت شرکت همیار مکانیک کوشا، ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانشبنیان و توسعه صنایع نرم و خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مرکز تحقیقات جواد موفقیان دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده فنی دانشگاه تهران و دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت مجازی برگزار شده است.
آنچه اهمیت برگزاری این رویداد را دوچندان می کند، توجه به این نکته است که بر اساس گزارش های رسمی، در ایران حدود 4.5 میلیون نفر دارای معلولیت و جانباز و همچنین حدود 8 میلیون نفر سالمند زندگی میکنند که سالانه بر تعداد آنان نیز افزوده میشود. اگر به این ارقام، آمار کشورهای همسایه را نیز بیفزاییم، در اطراف ما میلیونها نفر نیازمند خدمات و تجهیزات دانشبنیان و فناورانه توانبخشی هستند.
بر این اساس، از آنجاییکه صاحبان ایده، استارتاپها، صنایع خلاق، فرهنگی و شرکتهای دانشبنیان میتوانند نقش مهمی در این حوزه داشته باشند، این رویداد فناورانه با هدف جلب مشارکتها و ایجاد بستری برای کار گروهی و مشارکت فناورانه به دور دوم رسید.
پیش از این، نخستین دوره از این رویداد استارتاپی 13 و 14 آذرماه 1398 با هدف کارآفرینی برای افراد دارای معلولیت صاحب ایده با حضور 104 ایده برگزار شده بود که 15 ایده برتر در رویداد اصلی حضور داشتند.
ارسال به دوستان