3 مورد یافت شد

در تولید آنزیم‌های مورد نیاز صنعت امنیت غذایی توانمند شدیم

https://farhang.isti.ir/اخبار/-در-تولید-آنزیم‌های-مورد-نیاز-صنعت-امنیت-غذایی-توانمند-شدیم

صنایع غذایی و توسعه امنیت غذایی، محصولات فناورانه متعددی در کشور تولید شده است و شاهد تولید برخی آنزیم‌ها و پروبیوتیک‌ها برای نخستین بار با توان نیروی متخصص در کشور هستیم. سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر به استان اصفهان، با اشاره به...

بازدید معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری از زیست‌بوم دانش‌بنیان در حوزه دام و صنایع غذایی؛ استان البرز

https://farhang.isti.ir/اخبار/-بازدید-معاون-علمی-و-فناوری-رییس‌جمهوری-از-زیست‌بوم-دانش‌بنیان-در-حوزه-دام-و-صنایع-غذایی؛-استان-البرز

...

افزودنی‌های غذایی با مواد بومی ایران تولید می‌شود

https://farhang.isti.ir/اخبار/افزودنی‌های-غذایی-با-مواد-بومی-ایران-تولید-می‌شود

افزودنی‌های غذایی با مواد بومی ایران تولید می‌شود افزودنی‌های غذایی دسته‌ای از مواد با کاربرد فراوان در صنایع گوناگون را شامل می‌شوند که هر سال واردات آن هزینه سنگینی را همراه دارد. اما محققان ایرانی با اعطای کرسی پژوهشی در این حوزه در تلاش هستند تا...

//isti.ir/Xxre